Descriere
Viticultură și Vinificație
Un Roze de Recaș obținut prin macerația scurtă a strugurilor roșii de Cabernet Sauvignon și Merlot. Mustul de culoare roz, astfel obținut, este fermetat în vase de inox la temperatură controlată pentru a păstra prospețimea aromelor primare. Vinul este îmbuteliat imediat după stabilizare, (de obicei în luna ianuarie) pentru a păstra intactă intensitatea aromatică a vinului și a evita orice contact cu oxigenul.
Note de Degustare
Un vin de culoare roz vibrant, limpede. Definit de arome intense de fructe roșii coapte, cum ar fi cireșele, zmeura; cu un parfum subitil,
floral, de primăvară. Vinul este demisec, are aciditate jovială, consistență și echilibru.
Recomandăm acest vin cu
Poate fi savurat de unul singur sau asociat cu: Salate de vară; Carne slabă de pui sau curcan gătită simplu; Fructe de mare și pește;