Descriere
Strugurii au fost recoltați manual cu multă grijă, la un conținut de zahăr de minim 195g/l., apoi desciorchinați fără zdrobire. Boabele de struguri au fost răcite la o temperatură de 10°C și apoi introduse la macerat în presă timp de 6-8 ore.
Vinificație
Macerarea s-a realizat timp de 10 ore, la temperatura de 12°C pentru soiul Tămâioasă Românească și timp de 6 ore pentru Sauvignon Blanc. Decantarea mustului s-a realizat gravitațional la temperatura de 11°C timp de 36 de ore. Fermentarea are loc la temperatura de 11°C în tancuri de inox.
Colecție
Herb, veche denumire românească a blazonului sau a unui neam nobil și tot Herb este definit de Oxford dictionary ca fiind cuvântul generic pentru plantele aromatice.
Vinuri delicioase cu arome unice.
Organoleptic
Vin proaspăt cu arome de soc și ușoare nuanțe florale. În gust se simt notele de nuci și miere polifloră, ușor dulci, bine echilibrate de aciditatea plăcută care dau acestui vin un caracter aparte.