Descriere
Strugurii au fost recoltați manual cu multă grijă, la un conținut de zahăr de minim 195g/l., apoi desciorchinați fără zdrobire. Boabele de struguri au fost răcite la o temperatură de 10°C și apoi introduse la macerat în presă timp de 6-8 ore.
Vinificație
Macerarea soiul de Busuioacă de Bohotin s-a facut în cisterne rotative timp de 24 de ore la temperatura de 8°C. Macerarea-fermentarea strugurilor de Fetească Neagră s-a realizat în maceratoare la temperatura de 21°C timp de 10 zile, cu o ușoară scădere de temperatură la început, și apoi o ușoară creștere de temperatură spre final.
Colecție
Herb, veche denumire românească a blazonului sau a unui neam nobil și tot Herb este definit de Oxford dictionary ca fiind cuvântul generic pentru plantele aromatice.
Vinuri delicioase cu arome unice!
Organoleptic
Vin proaspăt cu arome explozive de fructe de pădure și note de frișcă, completate de fructe roșii și nuanțe fine de pământ și trufe. Gust plin, vesel, cu note rustice,variind de la fructe proaspete la tonuri de gem. Final fructat, bine punctat de aciditatea plăcută.