Descriere
Strugurii au fost recoltați manual cu multă grijă, la un conținut de zahăr de minim 195g/l., apoi desciorchinați fără zdrobire. Boabele destruguri au fost răcite la o temperatură de 10°C și apoi introduse la macerat în presă timp de 6-8 ore.
Vinificație
Macerare timp de 6 ore în prese, la rece, la o temperatură de 8-10°C, sub protecție de gaz inert. Mustul ravac rezultat este limpezit gravitațional, la temperatura de 12°C timp de 32 de ore. Fermentarea are loc în tancuri de inox, timp de 20 zile la o temperatură de 12-14°C.
Colecție
Herb, veche denumire românească a blazonului sau a unui neam nobil și tot Herb este definit de Oxford dictionary ca fiind cuvântul generic pentru plantele aromatice.
Vinuri delicioase cu arome unice. O busuioacă pentru fiecare.
Organoleptic
Arome dominante de busuioc completate de note de muscat. Gust proaspăt cu tonuri subtile de cireșe și mere dulci. Final delicat, cu note de trandafir.