Descriere
Budurească Premium Cabernet Sauvignon Mini Sec bax 0.187L x 24 sticle
Corpolent ca structură și rubiniu închis la culoare, ne îmbie cu o etalare aromatică de gem de coacăze negre și scorțișoară. Gustul generos de fructe de pădure și notele de stejar completează cu succes acest vin maturat parțial timp de un an în baricuri de stejar american și românesc.
Excelent împreună cu fripturi premium din carne de vită, burgeri, preparate la grătar, brânzeturi dure maturate sau ciocolată neagră.
DESPRE SOI & TERROIR
Strugurii din soiul Cabernet Sauvignon își ating maturitatea ceva mai lent și sunt, de obicei, ultimii recoltați din viile noastre. Cabernet Sauvignon din gama Premium este produs dintr-o recoltă de maximum 8 tone pe hectar. În timpul recoltării manuale sunt selectați doar cei mai sănătoși ciorchini. Strugurii sunt lăsați apoi să fermenteze de la 15 până la 25 zile în tancuri de inox cu recirculare. După finalizarea procesului de fermentație, o parte din vin a fost învechită timp de 12 luni în baricuri noi de stejar american și românesc pentru a dezvolta buchetul de arome și a căpăta complexitate.
Vin realizat din struguri culeși la maturitate deplină (D.O.C. – C.M.D. Dealu Mare).
Pentru o experiență gustativă deplină, recomandăm servirea vinului la o temperatură de 15 - 17°C.