Absinthe Kübler 100Cl 53%
Descriere
Absinthe Kübler a fost distilat pentru prima dată în Val de Travers în 1863.
Yves Kübler a fost primul distilator după străbunicul său căruia i s-a permis să distileze oficial Absinthe în Elveția în 2001. Deși Absinthe era încă interzis în 2001. Produsul pe care l-a făcut a fost un „Extrait d''Absinthe – care este un extract de pelin, dar nu un Absint. Foarte complicati acești elvețieni.
De la 1 martie 2005, Absinthe este din nou legal în Elveția. Această nouă situație îi permite lui Kübler să producă o nouă versiune de 53%, pe care i se permite să o numească „Absinthe”.
Dar asta nu este tot: noua formulă se bazează pe 57% Extrait d’Absinthe, dar s-a îmbunătățit dramatic. Gata cu cozi și post-gusturi amuzante, doar netezime și o aromă de plante foarte plăcută. Gustul este foarte lung. Acesta poate concura cu ușurință cu cele mai bune La Bleue clandestine pe care le-ați gustat vreodată! Kübler folosește pelin și alte ierburi cultivate în Val de Travers pentru a se asigura că produsul este exact din punct de vedere istoric. Noul Kübler Absinthe 53% este un adevărat produs natural, fără coloranți sau adaos de zahăr.
Tot ce putem spune este: Voilà la véritable Fée verte – Absinthe Kübler à votre santé!
Rețeta de familie pentru Kübler Original datează din 1863. Și este compusă din 9 plante botanice distincte, provenite din locații unice de pe tot globul pentru terroir-ul lor specific. Toate cele 9 plante botanice sunt macerate și distilate împreună. Primele trei - cunoscute sub numele de „Sfânta Treime” a Absinthe:
- Fenicul dulce din Provence, Franța
- Marele Pelin (Artemisia Absinthium) din Val de Travers, Elveția
- Anason verde din Malaga, Spania, împreună cu 6 plante botanice suplimentare:
- Artemisia Pontica (Pelin mic) din Val de Travers, Elveția
- Coriandru din Ucraina
- Mentă din Val de Travers, Elveția
- Isop din Val de Travers, Elveția
- Anason din China
- Balsam de lamaie din Val de Travers, Elvetia